Wednesday 30 July 2014

Grevling

Fantastiske sommerkvelder med temperaturer langt over 20 grader medfører at noen og enhver kryper ut av hiet. Etter solnedgang får jeg øye på noe som beveger seg oppe i lia. Forflytter meg raskt og lydløst i passe posisjon og rigger opp kamera og 500mm. Iso 6400 og lukkertider på grensen av det som går, får jeg noen bilder. Den ene grevlingen tar peiling rett mot meg og stopper ikke før den er 10-15 m fra meg, værer litt i lufta og finner ut at noe ikke stemmer, snur og forsvinner inn i buskene. De tre siste bildene er u-croppa. Kjenner litt på opplevelsen av å ha de så pass tett på. Må si jeg ble veldig overraska over størrelsen, skikkelig stor og feit.







Monday 14 July 2014

Romsdalseggen

I ferien fikk vi en smakebit av Romsdalen. Med en av norges fjelldronninger som guide gikk vi eggen fra Blånebba ut til Åndalsnes. Sommerlige temperaturer hele helga. Tusen takk til Viola og familien som tok i mot oss. Vi kommer tilbake for en ny topptur neste år :)

Litt kjekt å kjenne at sekken er betydelig lettere nå. Under 2kg med fotoutstyr. Nikon Df med 70-200/4 og den nye 18-35. God plass til mat&drikke pluss ekstra klær. Perfect.

Trollveggen i bakgrunnen

Hornet

Selfi på Nibbå, 1422moh

Far sjøl med datter tøffer seg på ei fjellhylle

Tilbakeblikk, Blånebba i det fjerne

Like før nedstigningen til Åndalsnes som skimtes i fjorden